TROL

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on maanlaajuinen liitto, joka keskittyy tradenomiopiskelijoiden edunvalvontaan. Kaikki tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita jäseniksemme. TROL ry on Tradenomiliitto TRAL ry:n itsenäinen jäsenyhdistys.

 

Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään tradenomitutkintoa ja kasvattamaan sen mainetta Suomessa.

Opiskelijat ovat perustaneet TROL ry:n sekä johtavat sitä. TROL ry valvoo jäsentensä etuja sekä koulutuksellisesti että ammatillisesti. Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään tradenomitutkintoa ja kasvattamaan sen mainetta Suomessa.

Jäsenemme saavat neuvoja ja ohjausta esimerkiksi työharjoitteluun, kesätyöhön ja työelämään liittyvissä asioissa.

Järjestämme tapahtumia, seminaareja ja juhlia jäsenillemme niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti. Tapahtumissamme voit tavata muita tradenomeja ja kasvattaa verkostoasi tulevaisuutta varten. Meillä on 28 jäsenyhdistystä, jotka järjestävät aktiviteetteja ja pitävät huolta tradenomiopiskelijoiden eduista kampuksillaan.

Tradenomiopiskelijaliiton toimintaa johtaa liittohallitus. Liittohallitus valitaan vuosittain liittokokouksessa, johon osallistuu edustajia jokaisesta jäsenyhdistyksestämme. Liittokokouksessa päätetään suuntaviivat Tradenomiopiskelijaliiton toiminnalle.

TROL ry perustettiin vuonna 2002 opiskelijoiden toimesta ja liitto on kasvanut siitä lähtien. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 14 000 ja meillä on 28 jäsenyhdistystä ympäri Suomen. Kuulumme myös Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka edustaa yli 110 000 yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijaa.