TROL

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on Suomen laajuinen liitto, joka keskittyy tradenomiopiskelijoiden edunvalvontaan. Kaikki tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita jäseniksemme. TROL ry on Tradenomiliitto TRALry:n itsenäinen jäsenyhdistys.

 

Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään tradenomitutkintoa ja kasvattamaan sen mainetta Suomessa.

Opiskelijat ovat perustaneet TROL ry:n sekä johtavat sitä. TROL ry valvoo jäsentensä etuja koulutuksellisesti sekä ammatillisesti. Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään tradenomitutkintoa ja kasvattamaan sen mainetta Suomessa.

Jäsenemme saavat neuvoa ja ohjausta esimerkiksi työharjoitteluun, kesätyöhön ja työelämään liittyvissä asioissa.

Me järjestämme tapahtumia, seminaareja ja juhlia jäsenillemme niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti. Tapahtumissamme voit tavata muita tradenomeja ja kasvattaa verkostoasi tulevaisuuttasi varten. Meillä on 28 jäsenyhdistystä jotka järjestävät aktiviteetteja ja pitävät huolta tradenomiopiskelijoiden eduista kampuksillaan.

Tradenomiopiskelijaliiton toimintaa johtaa liittohallitus. Liittohallitus valitaan vuosittain liittokokouksessa, johon osallistuu edustajat jokaisesta jäsenyhdistyksestämme. Liittokokouksessa päätetään suuntaviivat Tradenomiopiskelijaliiton toimintaan.

TROL ry perustettiin vuonna 2002 opiskelijoiden toimesta ja on kasvanut siitä lähtien. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 13 000 ja 28 jäsenyhdistystä ympäri Suomen. TROL ry on myös Akavan opiskelijoiden valtuuskunnan jäsen, joka edustaa yli 110 000 yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijaa.