Urapalvelut

Haluaisitko, että joku lukisi CV:si sekä työhakemuksesi ja antaisi niistä rakentavaa palautetta? Kaipaatko vinkkejä työnhakupapereidesi elävöittämiseksi? Mietitkö minne hakea, miten ja mitä kautta? Tuleeko osaamisesi esiin parhaalla mahdollisella tavalla?

Työmarkkinoille valmistuu vuosittain noin 5000 uutta tradenomia ja kilpailu työpaikoista on kovaa. Jo opintojen aikana luodaan perusteet omalle työuralle ja siksi urasuunnittelua kannattaa tehdä järjestelmällisesti opintojen alusta lähtien. On syytä miettiä, miten tietyt kurssivalinnat, opinnäytetyö ja työharjoittelu vievät sinua eteenpäin urallasi. Jos haluat keskustella uraan liittyvistä asioista tai sparrata uratavoitteitasi, varaa aika henkilökohtaiseen uraohjaukseen, joka kuuluu kulta- ja mustatason jäsenetuihin.

Palvelu toteutetaan puhelimitse tai videoneuvotteluyhteyden kautta (jäsenyys varmistetaan TRAL:n jäsenrekisteristä). Ohjauskerran pituus on noin 20 minuuttia, tarvittaessa ohjauskertoja voi olla useampia kuin yksi. Keskustelusi asiantuntijan kanssa ovat luottamuksellisia.

Varaa oma aikasi osoitteessa http://valmennuskalenteri.fi/ajanvaraus/tral/, liitä mukaan oma CV:si ja hakemuksesi ja ota askel kohti unelmatyötäsi!