Valmistumisilmoitus

Onnea valmistuva tradenomi! Haluathan jatkossakin turvata työuraasi ja nauttia liittosi hyvistä palveluista?

Kun valmistut, on aika vaihtaa opiskelijajäsenyytesi TRAL:n täysjäsenyyteen. Näin kaikki käytössäsi olevat edut ja palvelut jatkuvat katkotta siirtyessäsi työelämään.  

Muistathan myös, että vaihtaessasi valmistuessasi opiskelijajäsenyytesi TRAL:n täysjäsenyyteen, myönnämme jäsenmaksualennusta puolen vuoden ajalta! Alennusjakso on 6 kk valmistumispäivästä lukien ja alennuksen suuruus 50 %.

Alennusta ei myönnetä automaattisesti. Saadaksesi alennuksen sinun tulee tehdä alennushakemus verkkoasioinnissa tai toimittaa tutkintotodistus osoitteeseen jasenasiat@tral.fi. Alennus myönnetään vain aiemmin opiskelijajäsenenä olleille.

Valmistumisilmoituksen ja jäsenlajin vaihdon voit kätevimmin tehdä verkkoasioinnissa. 

Voit tehdä valmistumisilmoituksesi myös tulostettavan lomakkeen kautta, jonka voit lähettää sähköpostin liitteenä tai postittaa toimistollemme: TRAL liittymislomake


Liittymislahjana todistuskansio

Tehdessäsi valmistumisilmoituksen TRAL:lle ja vaihtaessasi opiskelijajäsenyytesi TRAL:n jäsenyyteen, voit samalla tilata itsellesi tyylikkään samettikansion, jossa voit säilyttää tutkinto- ja työtodistuksesi. Mainitse kansiosta liittymisen yhteydessä.
HUOM! Kansiot on tarkoitettu ainoastaan niille, jotka vaihtavat opiskelijajäsenyytensä TRAL:n jäsenyyteen.