Valmistumisilmoitus

Onnea valmistuva tradenomi! Haluathan jatkossakin turvata työuraasi ja nauttia liittosi hyvistä palveluista?

Kun valmistut, on aika vaihtaa opiskelijajäsenyytesi TRALin täysjäsenyyteen. Näin kaikki käytössäsi olevat edut ja palvelut jatkuvat katkotta siirtyessäsi työelämään.  

Muistathan myös, että vaihtaessasi valmistuessasi opiskelijajäsenyytesi TRALin täysjäsenyyteen, myönnämme jäsenmaksualennusta puolen vuoden ajalta! Alennusjakso on 6 kk valmistumispäivästä lukien ja alennuksen suuruus 50 %.

Alennusta ei myönnetä automaattisesti. Saadaksesi alennuksen sinun tulee tehdä alennushakemus verkkoasioinnissa tai toimittaa tutkintotodistus osoitteeseen jasenasiat@tral.fi. Alennus myönnetään vain aiemmin opiskelijajäsenenä olleille.

Valmistumisilmoituksen ja jäsenlajin vaihdon voit kätevimmin tehdä verkkoasioinnissa. 

Voit tehdä valmistumisilmoituksesi myös tulostettavan lomakkeen kautta, jonka voit lähettää sähköpostin liitteenä tai postittaa toimistollemme: TRAL liittymislomake


Liittymislahjana todistuskansio

Tehdessäsi valmistumisilmoituksen TRALille ja vaihtaessasi opiskelijajäsenyytesi TRAL:n jäsenyyteen, voit samalla tilata itsellesi tyylikkään samettikansion, jossa voit säilyttää tutkinto- ja työtodistuksesi. Mainitse kansiosta liittymisen yhteydessä.