Suosittele jäsenyyttä

Mustan tason jäsenyyttä kannattaa suositella, jokaisesta uudesta mustalle tasolle liittyneestä jäsenestä kuittaat itsellesi palkinnon.

Kun opiskelijaystäväsi liittyy musta-tason jäseneksi, saat jokaisesta uudesta jäsenestä valintasi mukaan jäsenhankintapalkinnon:

  • S-ketjun lahjakortti (20 euroa, käy maksuvälineenä kaikkiin S-ryhmän kauppoihin) tai
  • Superlahjakortti (20 euroa, vaihdettavissa lukuisten eri liikkeiden lahjakorttiin, mm. Lippupalveluun, Suomalaiseen kirjakauppaan, vaate- ja sisustusliikkeisiin sekä vapaa-ajan palveluihin).

Jäsenhankintapalkinto lähetetään suosittelijalle, kun uusi jäsen on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.

 

Miten suosittelet jäsenyyttä?

Jäseneksi liittyvän / jäsenlajia vaihtavan tulee itse ilmoittaa suosittelijan tiedot jäseneksi liittyessään. Jäsenhankintapalkinto lähetetään suosittelijalle, kun uusi jäsen on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.


Miksi jäsenyyttä kannattaa suositella?

Mustan tason jäsenyys tuo paremmin turvaa alkavalle työuralle. Hopea- ja kulta-tasojen lisäksi etuihin sisältyvät työttömyysturva ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyyden hinta on 94 euroa vuodessa riippumatta, millä toimialalla tai työtehtävissä tradenomiopiskelija työskentelee. Jäsenmaksu on myös kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

Säännöt

1.    Jäsenhankintakampanja on voimassa toistaiseksi.
2.    Jäsenhankintapalkintoja voi saada jokainen hopea- ja kulta-tason jäsen. Rekrytoitavan uuden jäsenen tulee liittyä mustan tason jäseneksi.
3.    Palkinto lähetetään, kun jäseneksi liittynyt on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa ja tämä on todennettavissa jäsenrekisteristämme.
4.    Opiskelijajäsenet voivat läpi vuoden rekrytoida valmistuneita tradenomeja Tradenomiliitto TRAL ry:n jäseneksi samoin ehdoin kuin TRAL:n varsinaiset jäsenet.

Lisätiedot:
Tomi Kouva, palvelu- ja kehitysjohtaja
tomi.kouva@tral.fi