Jäsenyys

TROL:n jäsenyys on juuri Sinulle tradenomi- tai BBA-opiskelija! Jäsenenä saat käyttöösi erilaisia palveluja ja etuja, joista on hyötyä niin opiskeluaikana, työelämässä että vapaa-ajalla.

Tradenomi- ja BBA-opiskelijoille on tarjolla kolme erilaista jäsenlajia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan:

  • Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Tätä jäsenlajia suosittelemme opintonsa aloittaville opiskelijoille. Pääset helposti mukaan tradenomiopiskelijoiden toimintaan ja tapahtumiin ja saat käyttöösi monia etuja. Hopea-jäsenen jäsenedut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Jotta on tämän jälkeen oikeutettu käyttämään jäsenetuja, tulee jäsenyys päivittää kulta- tai musta-tasolle. Jäsenyys kannattaa päivittää kulta-tasolle jo aiemmin, jolloin saa laajemmat palvelut käyttöösi 19 euron vuosihintaan ja musta-tasolle heti, kun menee kesätöihin, osa-aikatöihin (vähintään 18 tuntia viikossa) tai palkalliseen harjoitteluun.
  • Kulta-taso on elämässä eteenpäin suuntaavan tradenomiopiskelijan jäsentaso. Se sisältää kaikki hopea-tason edut ja lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaisen uraohjauksen. Kulta-tason jäsenyys maksaa 19 e/vuosi.
  • Musta-taso on tarkoitettu tradenomi- ja BBA-opiskelijoille, jotka työskentelevät opintojensa ohessa, aloittavat kesätyöt tai työharjoittelun. Musta-taso on all-inclusive, se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tason edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden ja kattavat neuvontapalvelut. Mustan tason jäsenyys maksaa 94 e/vuosi. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.
  • Voit päivittää nykyisen jäsenyyden uudelle jäsentasolle asiointipalvelussamme osoitteessa https:/asiointi.tral.fi

Lue lisää jäseneduista!

Kun valmistut

Olet liittyessäsi jäseneksi ilmoittanut meille arvioidun valmistumisajan. Mikäli opintosi vielä jatkuvat arvioidun ajan jälkeen, ilmoita uusi valmistumisajankohtasi meille, jotta kaikki etusi pysyvät katkotta voimassa. Kun valmistut, opiskelijajäsenyys päättyy ja jäsenedut lakkaavat olemasta voimassa. Emme kuitenkaan päätä jäsenyyttä automaattisesti alkuperäiseen valmistumispäivään, mikäli tietoa ei ole päivitetty opintojen kuluessa vaan varmistamme arvioidun valmistumispäivän lähestyessä opintojen tilanteen puhelimitse ja sähköpostitse.

Valmistuvien tulee vaihtaa jäsenyytensä Tradenomiliitto TRAL ry:n jäseneksi, joka on tradenomien oma, akavalainen ammattijärjestö. Kun vaihdat jäsenyytesi heti valmistumisvaiheessa TRAL:n jäsenyyteen, säilyvät etusi katkotta voimassa (esimerkiksi työttömyysturva).

Muistathan myös, että vaihtaessasi opiskelijajäsenyytesi TRAL:n jäsenyyteen valmistumisvaiheessa, saat tietyin ehdoin -50% jäsenmaksualennusta puolen vuoden ajan. Lue lisää.


Miten liityn jäseneksi?

Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi sähköisellä liittymislomakkeella.

Voit myös tulostaa ja täyttää liittymislomakkeen. Lähetä allekirjoitettu lomake sähköpostin liitteenä toimistollemme (toimisto@tral.fi) tai postita se toimistollemme (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki).